Fiesta software licence + Fiesta.NET Master převodník, profesionální laser show software.

Fiesta.NET MASTER je Controller (převodník) ETHERNET/ ILDA/ DMX + software Fiesta.NET. Kompletní krabicová verze s napájecím zdrojem s nejnovější sofwarovou verzí programu.

INFO

  • Značka: SHOWTACLE
  • Kód zboží: LSFN001
  • Dostupnost: Skladem
  • SHOWTACLE

33 154 Kč s DPH

27 400 Kč bez DPH

DOSTUPNÉ VARIANTY

Převodník Fiesta.NET je vždy připraven na náročné operace a zaručuje rychlost, kvalitu a stabilitu každé laserové show až do rychlosti 100.000 pps.

Program je určený pro profesionální využití a uživatele kteří kladou vysoké nároky na široké možnosti nastavení, nadstandartní funkce, při zachování jednoduchosti použití.

Intuitivním rozhraním s velmi silnými možnostmi proto tento SW a HW doporučujeme pro profesionální laserové show a laserové projektory osazené super rychlými skenovacími systémy a preferují plynulost a přesnost laserové show.

Máte rádi jednoduché, ale zároveň výkonné řešení?

Při vývoji Fiesta.NET řadiče jsme se zaměřili na jednoduchost dobře známou z Fiesta softwaru. Trvá to obvykle méně než minutu nakonfigurovat připojené Fiesta.NET zařízení. Nemusíte se starat o změnu IP adresy vašeho počítače nebo jiné složitější věci. Jednoduše zapojíte váš Fiesta.NET a můžete ihned začít pracovat.
Taktéž nastavení každé IP adresy každého zařízení je více podobné nastavení DMX adresy než nastavení složitého počítačového příslušenství.

Žádný hardwarový klíč zde nebyl použit. Tudíž se nemusíte strachovat, že ho ztratíte při nějaké příležitosti.

Potřebujete dokonale stabilní laserový výstup?

Obvyklý problém USB řadiče byla plynulost animace. U Fiesta! 2.NET je tento problém již vyřešen. Efekty nebo animace laserových show jsou vždy dokonale hladké i při užití více laserů najednou. Také barvy vašeho laserového systému, budou svítit, jako nikdy předtím. To díky externímu napájecímu zdroji je Fiesta.NET schopna poskytnout plnou sílu pro váš laserový systém.

Chcete, aby vaše instalace byla jednodušší?

Díky ethernetovému připojení Fiesta.NET umožňuje snadnější a rychlejší instalaci. Pokud budete požadovat 100% spolehlivé řešení, stačí použít Ethernet kabel od ovládacího centra na scéně. Tam si můžete zapojit rozbočovač a jste připraveni připojit lasery.

Nesnášíte dráty?

Speciálně pro velké laserové show akce je nutné, aby člověk použil velké množství kabelů. Zde Vám může pomoci Wifi připojení. Ano, můžete použít svůj Fiesta.NET i přes Wifi. Po celé pracovní ploše a všechny funkce Fiesta.NET můžete používat přes rozhraní Wifi v REÁLNÉM ČASE. Takže si můžete upravovat svoji show nebo zvládnout všechno na živo bez nutnosti velkého množství kabelů. Co se stane, když se ztratí wifi signál? Fiesta.NET se automaticky připojí znovu a pracujete znovu potom, co se signál obnoví.

Co ještě potřebujete vědět?

Fiesta.NET ovladač laserů přichází s novým software zvaným Fiesta.NET. Je založen na již ozkoušeném a testovaném software Fiesta! 2 s některými dalšími speciálními funkcemi. Fiesta.NET jsme již použili na našich laserových show, která je naprosto funkční i při použití notebooku.

Pracuje na všech běžných operačních systémech - Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 10 (32/64 bit verze).

Technické detaily:

- Maximal scan rate: 100 000 pps
- Frames Per Second: 35
- Axes: X and Y, +/- 5V, balanced, 16 bit
- Color outputs: 6 channels, 0-5V unbalanced
- DMX: Integrated In/Out, 512 channels
- Serial port: Integrated
- IP address range: 192.168.1.1 - 192.168.1.254
- Input power: 12 V DC, 170 mA
- Váha: < 1 kg
- Rozměry 128 x 125 x 58 mm

Přístroj je dodáván s Ethernet kabelem, napájecím adaptérem a instalačním CD Fiesta.NET.

Recenze

Napsat recenzi