Upgrade licence Pangolin z BEYOND ESSENTIALS na BEYOND ULTIMATE.

Profesionální software pro tvorbu a vytváření laserových show s možností řízení jednoho a více na sobě nezávislých laserových projektorů v jednom okně.

INFO

  • Kód zboží: LSPQBL002
  • Dostupnost: Skladem

82 431 Kč s DPH

68 125 Kč bez DPH

DOSTUPNÉ VARIANTY

Informace o licenci:

Získáte "pangolin Beyond" jako samostatný program, který můžete používat společně s Vašim stávajícím QuickShow!
Při aktualizaci Vám zůstává původní software zcela zachován a obě verze mohou být použity samostatně a nezávisle! Váše současné rozhraní je umocněno licenčním souborem do Beyond rozhraní, ale může být stále používáno pro původní software.


instalace:

Po zakoupení dostanete nejpozději během 24-48 hodin od zaplacení Pangolin Beyond Software, a odpovídající licenční soubor, aby Vaše stávající rozhraní licence zůstala platná i v dalších letech. Oba budou zaslány e-mailem. Potom nainstalujete software Beyond, zkopírujte licenční soubor do nové složky Beyond. Poté lze nyní používat Pangolin Beyond v plném rozsahu. Všechny budoucí aktualizace jsou zdarma!


Nebojte se:

Nabízíme Vám při nákupu odbornou pomoc Pangolin Beyond - pokud si přejete. Odborně vyškolený personál, Vám rád pomůže. Také jsme Vám můžeme poradit s otázkou týkající se bezpečnosti (Nastavení laseru)!


Co je to "Pangolin Beyond laser Designer "

Pangolin Beyond je profesionální laser show softwar, který byl vyvinut pro programování výstavy a ostrého provozu výstavních laserů. Luskouni Beyond je k dispozici ve 3 různých verzích: Essentials, Advanced a Ultimate s upgrade v rámci verzí je možný kdykoliv.

Ačkoli Pangolin Beyond navazuje na úspěšnou řadu sw QuickShow, dělá aktualizace nebo přechod z QuickShow snadnější pochopení nového Beyondu, který nabízí více možností jak vytvářet své vlastní elementy a profesionálně reprezentovat. Kromě toho omezení QuickShow (např. rychlost skeneru laseru) ja tato funkce omezení v Beyond zrušena.


Pangolin BEYOND Vám nabízí další možnost jak vytvořit s Vaším laserovým projektorem skvělou show a nezapomenutelný zážitek pro každého.

Rychlé a přehledné uživatelské rozhraní svými možnostmi doslova pohltí každého LJ.

Více jak 2000 přednastavených efektů a shows Vám usnadní práci a pomůže Vám v relativně krátkém čase vytvořit dokonalou shows, která překvapí a nadchne i ty nejnáročnější diváky.

Velkou předností QuickShow je práce s úpravou a vytvářením animací a log v reálném čase již při běžící shows (REAL TIME).

Jsme Oficiální distributor pro ČR.

Podpora:

Windows 7 32/64bit, Windows 10 32/64bit, Windows Vista 32/64bit, Windows XP

Více informací o tomto programu na našich prezentačních stránkách: www.lasersoftware.cz

Recenze

Napsat recenzi

Produktů ve stejné kategorii: 4